videoproductiebedrijf.

video partner nodig?

Creativebros is een videoproductiebedrijf van jonge professionals met een passie voor alle vormen van visuele content. Wij helpen bedrijven en ondernemers met het creëren én verspreiden van videoproducties. Samen met een vast, 6 koppig team en een breed netwerk van zelfstandigen die over heel Nederland zijn verdeeld, pakken wij elke nieuwe uitdaging aan. Van bedrijfsvideo’s en bruiloften tot aan muziekvideo’s en documentaire series.

Wij maken allerlei soorten videoproducties op grote en kleine schaal en hebben jarenlange ervaring met klanten als I Amsterdam, Talpa Network, BNNVara, 3FM en Radio538 en Rivella.Voorafgaand een samenwerking gaan wij altijd vrijblijvend met jou in gesprek om tot een passende oplossing te komen. Ons videoproductiebedrijf staat voor vrijheid van creativiteit en een nauwe samenwerking. Zo komen wij tot een product waar we allemaal trots op kunnen zijn.

betaalbaar.

professioneel.

meedenkend.

vrijblijvend.

tarieven.

Als jong en flexibel videoproductiebedrijf houden wij onze prijzen betaalbaar. Dit is onder andere mogelijk doordat wij alle professionele apparatuur en software zelf in huis hebben. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit maar denken wel mee in jouw budget en wensen. Wij voelen we ons namelijk verantwoordelijk om binnen een budget het beste product te leveren wat jou verder helpt.

videoproductiebedrijf
videoproductiebedrijf studio

topkwaliteit.

Ons videoproductiebedrijf beheert een groot assortiment in professionele apparatuur. Hierdoor blijven we betaalbaar, de apparatuur hoeft niet voor elke opdracht extern ingehuurd te worden. Dit heeft als bijkomend voordeel dat wij ook altijd in drukke tijden zoals de zomer beschikbaar zijn voor een uitdagende opdracht. Als het gaat om licht en geluid, werkt ons videoproductiebedrijf samen met professionals. Alles om voor jouw video alleen de beste kwaliteit te kunnen bieden.

we werken graag samen.

portfolio.

videoproductiebedrijf
Froukje @ OEROL 2021
commercial laten maken
FloriWorld Campagne
easyjet campagne
EasyJet – Travel Fitness
videoproductiebedrijf
Diaz & Bruno – Murder
videoproductiebedrijf
Willie Wartaal en Disney+NL
videoproductiebedrijf
Stuk TV – Jachtseizoen

studio ruimte nodig?

beeld.

geluid.

werken met de bros.

01.

neem contact op.

Ons beter leren kennen? Neem vrijblijvend contact op.

02.

ontvang een offerte.

Na je aanvraag en een kennismakingsgesprek, sturen we een vrijblijvende offerte op.

03.

aan de slag!

Samen gaan we aan de slag om iets moois neer te zetten.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

bekijk ook onze socials.