stuur ons een bericht.

of laat ons terugbellen.

je kan ook ons bellen op: +31 15 455 02 06

bekijk ook onze socials.

stuur ons een bericht.

of laat ons terugbellen.

bekijk ook onze socials.

media stage.

media stage.

Ontketen je creativiteit bij creativebros.!

Ben je een student met een passie voor media en op zoek naar een onvergetelijke stage? Ontdek de dynamische wereld van creativebros! Wij bieden uitdagende en leerzame stages waar je praktijkervaring opdoet in een bruisend, creatief team. Of je nu interesse hebt in film, grafisch ontwerp, of digitale marketing, bij ons kun je jouw vaardigheden ontwikkelen en je netwerk uitbreiden.

Start jouw professionele reis met creativebros. en transformeer je passie in een carrière. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar jouw toekomst in de media-industrie!

Gemiddeld 4,9 sterren

Rating op Google

ik zoek een stage!

kom in contact.

een media stage binnen jou vakgebied.

welke richting past bij jou?

We bieden diverse stageplaatsen aan, perfect voor het verfijnen van jouw vaardigheden in jouw gekozen vakgebied. Van creatief concepten tot online marketing, ontdek de stage die jouw carrière een vliegende start geeft. Lees verder voor meer details over onze specifieke stageprogramma’s.

creative & concepting.

Ben jij een creatieve geest die bruist van de ideeën? Tijdens je stage in creative/concepting jouw fantasie de vrije loop laten. Werk samen met ervaren conceptontwikkelaars en ontwerp campagnes die echt impact maken. Van brainstormsessies tot het uitwerken van volledige campagnes, je bent betrokken bij elk creatief proces. Laat je creativiteit de vrije loop en zie je ideeën tot leven komen!

productie & redactie.

Heb jij een passie voor storytelling en media productie? Tijdens je stage in productie/redactie werk je direct mee aan het produceren van inhoud die inspireert. Of het nu gaat om het plannen van producties, het coördineren van shoots of het redigeren van content, je draait overal in mee. Ervaar de hectiek en de magie van de mediawereld achter de schermen en draag bij aan content die er toe doet.

media stage
media stage

camera operator & editor

Droom je ervan om achter de camera te staan of de volgende top editor te worden? Tijdens deze stage werk je met geavanceerde apparatuur en leer je de fijne kneepjes van het vak van professionals. Van het vastleggen van perfecte shots tot het naadloos in elkaar zetten van scenes in de edit, je leert het allemaal. Jouw visie en technische vaardigheden ontwikkelen zich snel in onze hands-on omgeving.

online marketing

Wil je leren hoe je digitale campagnes opzet die écht resultaat opleveren? Tijdens je stage in online marketing je kennis van SEO, content marketing, en sociale media strategieën verdiepen. Werk samen met ons marketingteam aan echte projecten, analyseer data, en zie direct het effect van jouw bijdragen. Boost je carrière door praktische ervaring op te doen in een snelgroeiend veld.

Meld je aan voor een media stage.

aanmelden voor een stage bij creativebros.

de vakjes met een * zijn verplicht.

wat wij doen.

video & film.

Zet jouw verhaal sterk neer met een video(serie).

livestream.

Vergroot het bereik van jouw evenement met een livestream.

fotografie.

Til de uitstraling van je bedrijf naar een hoger niveau met fotografie.

animatie.

Maak een complex verhaal begrijpbaar voor iedereen met een heldere animatie.

certified drone.

Laat jouw video of evenement boven de rest uitstijgen met een drone.

social strategie.

Laat jou video opvallen en bouw er een online campagne omheen.

portfolio.

laat ons werk spreken.

media stage

Solarite campagne

media stage

North Sea Jazz – Nationale Nederlanden

media stage

538 – Summer Of Love

media stage

NVMO 50 jarig jubileum docu

media stage

MYMARINI – ’23 collecties

media stage

Chahile Travel

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

of bel ons: +31 15 455 02 06

bekijk ook onze socials.

reviews.

deze merken kozen al voor ons en gaven hun mening.
Melanie LamielMelanie Lamiel
19:44 25 Apr 23
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad! De communicatie was van begin tot eind duidelijk, vlot en... aangenaam. Voor mijn kledingmerk had ik een fotoshoot met creativebros en mede door hun creativiteit zijn de foto's ontzettend mooi geworden en ook super snel na de shoot bij mij aangeleverd. Erg fijne samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar.lees verder
Mauro HalveMauro Halve
14:24 30 Jan 23
Professioneel bedrijf dat uitblinkt in een veelzijdigheid van creativiteit. Fijn geholpen met een... bedrijfsvideo en content door deze meedenken en kundige vakmensenlees verder
Wouter SchreuderWouter Schreuder
19:04 26 Jan 23
fantastische content en aardige mensen!
Juliette BeukersJuliette Beukers
15:13 24 Jan 23
Ik heb meerdere keren met ze samengewerkt en dat heeft een reden: schakelen snel, komen met goede... ideeën en ze zijn goed in hun werk. Daarnaast ook gezellig!lees verder
Maarten ZwetslootMaarten Zwetsloot
15:08 24 Jan 23
Snel flexibel en super resultaat. Veel contentmakers begrijpen niet helemaal wat ik bedoel maar bij... Koen en Anne is het altijd spot on!lees verder
js_loader