stuur ons een bericht.

of laat ons terugbellen.

je kan ook ons bellen op: +31 15 455 02 06

bekijk ook onze socials.

stuur ons een bericht.

of laat ons terugbellen.

bekijk ook onze socials.

recruitment video.

recruitment video laten maken.

Nieuw talent vinden voor je team? Een recruitment video laten maken helpt hier enorm bij. Een video is een van de beste manieren om in korte tijd te laten zien om wat voor bedrijf het gaat, hoe jullie werken en naar wat voor talenten je op zoek bent.

Als je als bedrijf een recruitment of vacature video overweegt, werk je natuurlijk het liefst met een partij die precies weet hoe je de belangrijke aspecten van een wervingscampagne vastlegt op beeld. Een partij die professioneel te werk gaat en gespecialiseerd is in de productie van nette, creative video's.

Creativebros is een ervaren videoproductiebedrijf als het gaat om het maken van recruitment video's, zo hebben wij onder andere gewerkt voor klanten als Disney, Marvel, I Amsterdam, Easyjet, Talpa Network, Marktplaats, Radio538 en Rivella.

betaalbaar.

professioneel.

meedenkend.

contact ons.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

of bel ons: +31 15 455 02 06

bekijk ook onze socials.

vrijblijvend.

ons productieproces voor recruitmentvideo's.

Het productieproces ziet er voor elke recruitmentvideo anders uit. Het ene bedrijf heeft al een compleet script uitgedacht en ziet het eindresultaat al voor zich, het andere bedrijf vertrouwt op onze creativiteit en visie. Wij denken altijd graag mee, zodoende komen we samen op de beste ideeën die perfect aansluiten bij de wervingscampagne.

recruitment video laten maken
recruitment video script

recruitment video script.

Het doel van een recruitment video laten maken is duidelijk, het is een verlengstuk van een wervingscampagne naar nieuwe talenten voor je bedrijf. Het is daarbij belangrijk om in gedachte te houden uit wie de doelgroep precies bestaat en met wat voor beelden je deze het best kunt aanspreken. Gaat het om net afgestudeerden of juist senior specialisten? Zijn er bepaalde aspecten van de te vervullen vacatures die extra aandacht verdienen? Al dit soort zaken bespreken wij vooraf tijdens een persoonlijke meeting waarbij wij alle wensen voor de recruitment video vastleggen. Dit vertalen wij vervolgens naar een concept-script waarin de gehele recruitment video van begin tot eind wordt uitgeschreven. 

de productie van een recruitment video.

Zodra je 100% tevreden bent met het script, geef je ons het startsein voor de creatieve productie. Wij ontnemen alle zorgen en nemen de volledige planning op ons, als dat is wat je wilt natuurlijk. Van het regelen van de locatie en het selecteren van eventuele acteurs, tot het inplannen van de productie dag(en) en de regie op deze dag(en) zelf. Alles wordt tot in de details verzorgd terwijl wij onze cameramannen of vrouwen de beelden voor jouw recruitment video vastleggen.

Recruitment video laten maken
Recruitment video laten maken

alleen de beste kwaliteit.

Een recruitment video vertegenwoordigt natuurlijk ook jouw bedrijf. Wij begrijpen daarom hoe belangrijk het is dat de productie van hoge kwaliteit is. Precies om die reden werken wij als het gaat om camera’s, belichting en geluid dan ook met alleen de beste apparatuur van merken als ARRI, Sony en Apurture. De gebruikte apparatuur heeft veel invloed op de kwaliteit van een recruitment video.

Om hoge kwaliteit recruitment video's te kunnen produceren tegen betaalbare tarieven, hebben wij ervoor gekozen om een groot deel van de camera’s die wij veel gebruiken zelf aan te schaffen. Hierdoor zijn wij veel minder afhankelijk van vaak dure huurprijzen terwijl er niets aan kwaliteit verloren gaat.

postproductie.

Nadat al het beeldmateriaal in hoge kwaliteit is vastgelegd, gaan onze video editors aan de slag op ons kantoor in Delft. Zij nemen al het geschoten materiaal door en selecteren de beste beelden die passen bij het script. Indien gewenst kan onze animator ook animaties in jouw huisstijl toevoegen aan de video. Ook hebben wij een eigen sounddesigner en muziekproducent in huis welke jouw bedrijfsfilm kan voorzien van een unieke soundtrack of effecten voor bijvoorbeeld een intro met logo animatie. Het is bij ons zelfs mogelijk om een professionele voice-over te laten produceren, wij beschikken namelijk over een complete opnamestudio in ons kantoor in Delft.

Bedrijfsfilm voiceover
Recruitment video laten maken

recruitment marketing.

Een recruitment video laten maken is vaak onderdeel van een bredere wervingscampagne. Een recruitment video laten maken door Creativebros betekent dat je naast de video zelf, ook toegang krijgt tot onze marketing experts die alles weten over het creatief inzetten van waardevolle content voor jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een volledig uitgedachte YouTube, LinkedIn of Instagram campagne.

reviews.

we werken graag samen.

portfolio.

Recruitment video laten maken
Lead Healthcare Testimonials
Recruitment video laten maken
Werken bij BSH
Recruitment video laten maken
University of Groningen

studio ruimte nodig?

beeld.

geluid.

werken met de bros.

01.

neem contact op.

Ons beter leren kennen? Neem vrijblijvend contact op.

02.

ontvang een offerte.

Na je aanvraag en een kennismakingsgesprek, sturen we een vrijblijvende offerte op.

03.

aan de slag!

Samen gaan we aan de slag om iets moois neer te zetten.

veelgestelde vragen.

Wat is een recruitment video?

Een recruitment video is een video die met wervingsdoeleinden wordt geproduceerd. Vaak gaat het om een video die bedrijven gebruiken om zichzelf te introduceren en nieuw talent aan te trekken.

Waarom zou je een recruitment video laten maken?

Als wij kijken naar de klanten die door ons een recruitment video hebben laten maken, waren zij vrijwel allemaal op zoek naar een leuke, nieuwe manier om nieuw talent aan te trekken. Een goede recruitment video trekt de aandacht van je doelgroep, en in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoeft de video niet viraal te gaan om een succesvol onderdeel van een wervingscampagne te zijn. Benieuwd naar wat voorbeelden om inspiratie op te doen? Bekijk hier ons portfolio.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

bekijk ook onze socials.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

bekijk ook onze socials.

Hoe lang moet een recruitment video zijn?

Meer dan 60% van de recruitment video's die wij maken, zijn korter dan 2 minuten. De ideale lengte is natuurlijk wel erg afhankelijk van het script voor de video. Wel zijn wij altijd voorstander van het “kort maar krachtig” principe, je wilt natuurlijk altijd voorkomen dat de doelgroep op de helft van de video al afhaakt. Wij denken daarom altijd al vanaf het begin mee met de content van de video zodat deze over de gehele lengte interessant voor de doelgroep blijft. Heb je twijfels over de lengte van jouw recruitment video of wil je vrijblijvend advies hierover? Wij helpen je graag verder dus neem gerust contact met ons op.

Wat kost een recruitment video?

Een recruitment video laten maken, maar dan betaalbaar. Als jong en flexibel videoproductiebedrijf is dit één van de voordelen waar onze klanten écht iets aan hebben. Onze prijzen blijven betaalbaar doordat wij alle professionele apparatuur en software zelf in huis hebben. Voor alle recruitment video's streven wij uiteraard naar de beste kwaliteit maar we denken wel mee in jouw budget en wensen. Wij voelen we ons namelijk verantwoordelijk om binnen een budget het beste product te leveren wat jou verder helpt. De kosten van een recruitment zijn over het algemeen afhankelijk van aspecten als de complexiteit van het script, de locatie, de benodigde apparatuur, extern personeel zoals acteurs en de eventuele interesse in custom animaties, sounddesign, voice-over of marketing. Ben je benieuwd naar de kosten van een recruitment video voor jouw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel met één van ons voor persoonlijk advies.

Hoe lang duurt de productie van een recruitment video?

Onder voorbehoud van de complexiteit van het script en de beschikbaarheid van alle middelen zoals de locatie en eventueel extern personeel zoals acteurs, streven wij er altijd naar om binnen 10 dagen de recruitment video op te leveren. Doordat wij ook in de weekenden beschikbaar zijn maken wij geen onderscheid tussen “werkdagen” zoals je dat vaak ziet bij andere filmbedrijven. Na de eerste meeting stelling wij een overzichtelijke planning op zodat iedereen weet waar hij aan toe is en wanneer wat precies wordt opgeleverd.

Waar moet ik zelf voor zorgen als ik een recruitment video wil laten maken?

In de meeste gevallen nemen wij het gehele project op ons, waardoor je er als bedrijf geen omkijken meer naar hebt. Uiteraard plannen we altijd een aantal feedbackmomenten in om te zorgen dat ons werk ten alle tijden aan jouw wensen blijft voldoen. Wel is het handig als wij van te voren worden voorzien van belangrijke documenten zoals het logo, de lettertypes en kleurcodes van jouw bedrijf. Vaak is dit vastgesteld in een brand guide of huisstijl van een bedrijf. Deze documenten ontvangen wij vraag via WeTransfer.

Waarom een recruitment video laten maken door creativebros?

  • 10+ Jaar ervaring met kleine, lokale bedrijven en grote multinationals
  • Uitgebreid portfolio voor inspiratie
  • Gratis adviesgesprek met ons team
  • Verder dan film, wij bieden ook animatie, sounddesign, voice-overs en marketing
  • Betaalbare tarieven dankzij in-house apparatuur en eigen filmstudio