stuur ons een bericht.

of laat ons terugbellen.

je kan ook ons bellen op: +31 15 455 02 06

bekijk ook onze socials.

stuur ons een bericht.

of laat ons terugbellen.

bekijk ook onze socials.

bedijfsvideo.

bedrijfsvideo laten maken

Laat een bedrijfsvideo maken door creativebros., de experts in professionele en creatieve bedrijfsfilms. Wij leggen de unieke kenmerken van jouw bedrijf vast op beeld en werken samen met klanten als Disney, Marvel, iAmsterdam, Easyjet, Talpa Network, Marktplaats, Radio538 en Rivella. Kies voor creativebros. en laat je bedrijf schitteren.

betaalbaar.

professioneel.

meedenkend.

prijsindicatie?

ontvang direct en gratis!

met wie we werken.

wat ze zeggen.

Melanie LamielMelanie Lamiel
19:44 25 Apr 23
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad! De communicatie was van begin tot eind duidelijk, vlot en... aangenaam. Voor mijn kledingmerk had ik een fotoshoot met creativebros en mede door hun creativiteit zijn de foto's ontzettend mooi geworden en ook super snel na de shoot bij mij aangeleverd. Erg fijne samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar.lees verder
Mauro HalveMauro Halve
14:24 30 Jan 23
Professioneel bedrijf dat uitblinkt in een veelzijdigheid van creativiteit. Fijn geholpen met een... bedrijfsvideo en content door deze meedenken en kundige vakmensenlees verder
Wouter SchreuderWouter Schreuder
19:04 26 Jan 23
fantastische content en aardige mensen!
Juliette BeukersJuliette Beukers
15:13 24 Jan 23
Ik heb meerdere keren met ze samengewerkt en dat heeft een reden: schakelen snel, komen met goede... ideeën en ze zijn goed in hun werk. Daarnaast ook gezellig!lees verder
Maarten ZwetslootMaarten Zwetsloot
15:08 24 Jan 23
Snel flexibel en super resultaat. Veel contentmakers begrijpen niet helemaal wat ik bedoel maar bij... Koen en Anne is het altijd spot on!lees verder
js_loader

portfolio.

bedrijfsvideo laten maken
Solarite campagne
bedrijfsvideo laten maken
North Sea Jazz – Nationale Nederlanden
bedrijfsvideo laten maken
538 – Summer Of Love
bedrijfsvideo laten maken
NVMO 50 jarig jubileum docu
bedrijfsvideo laten maken
MYMARINI – ’23 collecties
bedrijfsvideo laten maken
Chahile Travel

werken met de bros.

01.

neem contact op.

Ons beter leren kennen? Neem vrijblijvend contact op.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

of bel ons: +31 15 455 02 06

bekijk ook onze socials.

02.

ontvang een offerte.

Na je aanvraag en een kennismakingsgesprek, sturen we een vrijblijvende offerte op.

03.

aan de slag!

Samen gaan we aan de slag om iets moois neer te zetten.

ons productieproces voor een bedrijfsvideo.

Het productieproces ziet er voor elke bedrijfsvideo anders uit. Het ene bedrijf heeft al een compleet script uitgedacht en ziet het eindresultaat al voor zich, het andere bedrijf vertrouwt op onze creativiteit en visie. Wij denken altijd graag met je mee en komen zodoende samen tot de meest bijzondere ideeën die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

bedrijfsvideo laten maken
bedrijfsvideo laten maken

bedrijfsvideo script.

Het doel van een bedrijfsvideo laten maken kan verschillen, in veel gevallen gaat het om het overbrengen van een bepaalde boodschap of een sfeerimpressie. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te bepalen voor wie de bedrijfsvideo is bedoeld en met wat voor beelden je deze het best kunt aanspreken. Gaat het om b2b of b2c relaties? Bestaat de doelgroep voornamelijk uit potentiële klanten of juist nieuwe werknemers? Zijn er bepaalde aspecten die extra aandacht verdienen? Al dit soort zaken bespreken wij vooraf tijdens een persoonlijke meeting waarbij wij alle wensen voor jouw bedrijfsvideo vastleggen. Dit vertalen wij vervolgens naar een concept-script waarin de gehele bedrijfsvideo van begin tot eind wordt uitgeschreven per scene. 

de productie van jouw bedrijfsvideo.

Zodra je 100% tevreden bent met het script, geef je ons het startsein voor de creatieve productie. Wij ontnemen alle zorgen en nemen de volledige planning op ons, als dat is wat je wilt natuurlijk. Van het regelen van de locatie en het selecteren van eventuele acteurs, tot het inplannen van de productie dag(en) en de regie op deze dag(en) zelf. Alles wordt tot in de details verzorgd terwijl wij onze cameramannen of vrouwen de beelden voor jouw bedrijfsvideo vastleggen.

bedrijfsvideo laten maken
bedrijfsvideo laten maken

alleen de beste kwaliteit.

Een bedrijfsvideo vertegenwoordigt jouw bedrijf, merk, product of dienst. Wij begrijpen daarom hoe belangrijk het is dat de productie van hoge kwaliteit is. Precies om die reden werken wij als het gaat om camera’s, belichting en geluid dan ook met alleen de beste apparatuur van merken als ARRI, Sony en Apurture. De gebruikte apparatuur is uiteraard van grote invloed op de kwaliteit van een bedrijfsvideo. Om hoge kwaliteit bedrijfsfilms te kunnen produceren tegen betaalbare tarieven, hebben wij ervoor gekozen om een groot deel van de camera’s die wij veel gebruiken zelf aan te schaffen. Hierdoor zijn wij veel minder afhankelijk van vaak dure huurprijzen terwijl er niets aan kwaliteit verloren gaat.

postproductie.

Nadat al het beeldmateriaal in hoge kwaliteit is vastgelegd, gaan onze video editors aan de slag op ons kantoor in Delft. Zij nemen al het geschoten materiaal door en selecteren de beste beelden die passen bij het script. Indien gewenst kan onze animator ook animaties in jouw huisstijl toevoegen aan de video. Ook hebben wij een eigen sounddesigner en muziekproducent in huis welke jouw bedrijfsvideo kan voorzien van een unieke soundtrack of effecten voor bijvoorbeeld een intro met logo animatie. Het is bij ons zelfs mogelijk om een professionele voice-over te laten produceren, wij beschikken namelijk over een complete opnamestudio in ons kantoor in Delft.

bedrijfsvideo laten maken
bedrijfsvideo laten maken

bedrijfsfilm campagne.

Een bedrijfsvideo laten maken is vaak onderdeel van een campagne welke bijvoorbeeld is gericht op een grotere naamsbekendheid, meer website bezoeken of meer sales. Een bedrijfsvideo laten maken door creativebros. betekent dat je naast de video zelf, ook toegang krijgt tot onze marketing expert die alles weet over het creatief inzetten van waardevolle content voor jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een volledig uitgedachte YouTube, LinkedIn of Instagram campagne. toegang krijgt tot onze marketing expert die alles weet over het creatief inzetten van waardevolle content voor jouw bedrijf.

veelgestelde vragen.

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een video die met zakelijke doeleinden wordt geproduceerd. Vaak gaat het om een video die bedrijven gebruiken om zichzelf of een van de producten of diensten te introduceren. Hier houdt het echter niet op, een bedrijfsvideo kan namelijk ook voor hele andere doeleinden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het aantrekken van nieuw personeel, een testimonial van een klant of een aftermovie van een zakelijk event.

Waarom zou je een bedrijfsvideo laten maken?

Als wij kijken naar de klanten die door ons een bedrijfsvideo hebben laten maken, liepen de redenen hiervoor behoorlijk uiteen. Het ene bedrijf laat graag zien aan wat voor mooie projecten zij in het afgelopen kwartaal hebben gewerkt, het andere bedrijf was juist op zoek naar nieuw personeel voor het kwartaal daarop. Wij krijgen ook steeds vaker opdrachten voor bedrijfsvideo's die zullen dienen als intern communicatiemiddel, bijvoorbeeld als presentatie van een nieuwe huisstijl of een fusie met een ander bedrijf. Zoals je ziet is een bedrijfsvideo een veel verschillende situaties de perfecte manier om een bepaalde boodschap over te brengen. Benieuwd naar wat voorbeelden om inspiratie op te doen? Bekijk hier ons portfolio.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

bekijk ook onze socials.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

bekijk ook onze socials.

Hoe lang moet een bedrijfsvideo zijn?

Meer dan 60% van de bedrijfsvideo's die wij maken, zijn korter dan 3 minuten. De ideale lengte is natuurlijk wel erg afhankelijk van het doel achter de video. Sommige boodschappen kan je niet kwijt in 3 minuten. Wel zijn wij altijd voorstander van het “kort maar krachtig” principe, je wilt natuurlijk altijd voorkomen dat de doelgroep op de helft van de video al afhaakt. Wij denken daarom altijd al vanaf het begin mee met de content van de video zodat deze over de gehele lengte interessant voor de doelgroep blijft. Heb je twijfels over de lengte van jouw huidige bedrijfsvideo of wil je vrijblijvend advies hierover? Wij helpen je graag verder dus neem gerust contact met ons op.

Wat kost een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo laten maken, maar dan betaalbaar. Als jong en flexibel videoproductiebedrijf is dit één van de voordelen waar onze klanten écht iets aan hebben. Onze prijzen blijven betaalbaar doordat wij alle professionele apparatuur en software zelf in huis hebben. Voor alle bedrijfsvideo's streven wij uiteraard naar de beste kwaliteit maar denken wel mee in jouw budget en wensen. Wij voelen we ons namelijk verantwoordelijk om binnen een budget het beste product te leveren wat jou verder helpt. De kosten van een bedrijfsvideo zijn over het algemeen afhankelijk van aspecten als de complexiteit van het script, de locatie, de benodigde apparatuur, extern personeel zoals acteurs en de eventuele interesse in custom animaties, sounddesign, voice-over of marketing. Ben je benieuwd naar de kosten van een bedrijfsvideo voor jouw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel met één van ons voor persoonlijk advies.

Hoe lang duurt de productie van een bedrijfsvideo?

Onder voorbehoud van de complexiteit van het script en de beschikbaarheid van alle middelen zoals de locatie en eventueel extern personeel zoals acteurs, streven wij er altijd naar om binnen 10 dagen de bedrijfsvideo op te leveren. Doordat wij ook in de weekenden beschikbaar zijn maken wij geen onderscheid tussen “werkdagen” zoals je dat vaak ziet bij andere filmbedrijven. Na de eerste meeting stelling wij een overzichtelijke planning op zodat iedereen weet waar hij aan toe is en wanneer wat precies wordt opgeleverd.

Waar moet ik zelf voor zorgen als ik een bedrijfsvideo wil laten maken?

In de meeste gevallen nemen wij het gehele project op ons, waardoor je er als bedrijf geen omkijken meer naar hebt. Uiteraard plannen we altijd een aantal feedbackmomenten in om te zorgen dat ons werk ten alle tijden aan jouw wensen blijft voldoen. Wel is het handig als wij van te voren worden voorzien van belangrijke documenten zoals het logo, de lettertypes en kleurcodes van jouw bedrijf. Vaak is dit vastgesteld in een brand guide of huisstijl van een bedrijf. Deze documenten ontvangen wij vraag via WeTransfer.

Waarom een bedrijfsvideo laten maken door creativebros?
  • 10+ Jaar ervaring met kleine, lokale bedrijven en grote multinationals
  • Uitgebreid portfolio voor inspiratie
  • Gratis adviesgesprek met ons team
  • Verder dan film, wij bieden ook animatie, sounddesign, voice-overs en marketing
  • Betaalbare tarieven dankzij in-house apparatuur en eigen filmstudio