stuur ons een bericht.

of laat ons terugbellen.

je kan ook ons bellen op: +31 15 455 02 06

bekijk ook onze socials.

stuur ons een bericht.

of laat ons terugbellen.

bekijk ook onze socials.

bruiloft.

bruiloft laten filmen.

Jouw mooiste dag keer op keer herbeleven. Je bruiloft laten filmen door creativebros maakt dit mogelijk. Zo veel mogelijk uit het zicht leggen wij de details en momenten die je niet wilt vergeten vast. Wij komen met minimaal twee cameramannen zodat we niets hoeven te missen. Samen met jullie bepalen we de stijl en omvang van de video. Een aantal extra’s als korte versies voor verschillende sociale media is inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk een same-day montage op de avond van de bruiloft te ontvangen. Deze beelden van alles wat zich eerder op de dag heeft afgespeeld, kunnen ‘s avonds getoond worden aan alle aanwezige gasten. Ook het livestreamen van de bruiloft ceremonie behoort tot de mogelijkheden.

betaalbaar.

professioneel.

meedenkend.

contact ons.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

of bel ons: +31 15 455 02 06

bekijk ook onze socials.

vrijblijvend.

tarieven.

Je bruiloft laten filmen, maar dan betaalbaar. Als jong en flexibel videoproductiebedrijf is dit één van de voordelen waar onze klanten écht iets aan hebben. Onze prijzen blijven betaalbaar doordat wij alle professionele apparatuur en software zelf in huis hebben. Voor alle bruiloftsvideo streven wij uiteraard naar de beste kwaliteit maar denken wel mee in jouw budget en wensen. Wij voelen we ons namelijk verantwoordelijk om binnen een budget de beste video van deze bijzondere dag te kunnen leveren.

bruiloft laten filmen
bruiloftsvideo laten maken

kwalitatief camerawerk.

Je bruiloft laten filmen in topkwaliteit? Creativebros is de perfecte partner met een groot assortiment aan professionele apparatuur. Hierdoor blijven we betaalbaar, de apparatuur hoeft niet voor elke opdracht extern ingehuurd te worden. Dit heeft als bijkomend voordeel dat wij ook altijd in drukke tijden zoals de zomer beschikbaar zijn voor het filmen van een bruiloft. Als het gaat om licht en geluid, werken wij samen met professionals. Alles om voor elke bruiloftsvideo alleen de beste kwaliteit te kunnen bieden.

we werken graag samen.

portfolio.

bruiloft laten filmen
Solarite campagne
bruiloft laten filmen
North Sea Jazz – Nationale Nederlanden
bruiloft laten filmen
538 – Summer Of Love
bruiloft laten filmen
NVMO 50 jarig jubileum docu
bruiloft laten filmen
MYMARINI – ’23 collecties
bruiloft laten filmen
Chahile Travel

studio ruimte nodig?

beeld.

geluid.

werken met de bros.

01.

neem contact op.

Ons beter leren kennen? Neem vrijblijvend contact op.

02.

ontvang een offerte.

Na je aanvraag en een kennismakingsgesprek, sturen we een vrijblijvende offerte op.

03.

aan de slag!

Samen gaan we aan de slag om iets moois neer te zetten.