videograaf.

freelance videograaf gezocht?

Een freelance videograaf gezocht? Een freelance videograaf inhuren doe je het liefst bij creativebros. Wij bieden namelijk jonge, professionele videografen die bereid zijn verder te denken dan de techniek alleen. Omdat wij putten uit zes vaste creatievelingen met een passie voor alle vormen van visuele content en een breed netwerk in alle hoeken van de sector, krijg jij meer dan alleen de videograaf die je zocht. Voor eenzelfde marktconforme prijs krijg jij – mocht het nodig zijn – naast de videograaf een volledig videoproductiebedrijf dat met jou meedenkt.

betaalbaar.

professioneel.

meedenkend.

vrijblijvend.

tarieven.

Als jong en flexibel videoproductiebedrijf houden wij onze prijzen betaalbaar. Dit is onder andere mogelijk doordat wij alle professionele apparatuur en software zelf in huis hebben. Wanneer je denkt “ik wil een freelance videograaf inhuren”, stelt het je vast gerust om te weten dat wij altijd streven naar de beste kwaliteit maar wel meedenken in jouw budget en wensen. Wij voelen we ons namelijk verantwoordelijk om binnen een budget het beste product te leveren wat jou verder helpt.

freelance videograaf gezocht
Cameraman inhuren

topkwaliteit video.

Onze videografen beheren een groot assortiment in professionele apparatuur. Hierdoor blijven we betaalbaar, de apparatuur hoeft niet voor elke opdracht extern ingehuurd te worden. Dit heeft als bijkomend voordeel dat onze videografen ook altijd in drukke tijden zoals de zomer beschikbaar zijn voor een uitdagende opdracht. Als het gaat om licht en geluid, werken onze videografen samen met professionals. Alles om voor jouw video alleen de beste kwaliteit te kunnen bieden.

we werken graag samen.

portfolio.

freelance videograaf gezocht
Froukje @ OEROL 2021
commercial laten maken
FloriWorld Campagne
easyjet campagne
EasyJet – Travel Fitness
freelance videograaf gezocht
Diaz & Bruno – Murder
freelance videograaf gezocht
Willie Wartaal en Disney+NL
freelance videograaf gezocht
Stuk TV – Jachtseizoen

studio ruimte nodig?

beeld.

geluid.

werken met de bros.

01.

neem contact op.

Ons beter leren kennen? Neem vrijblijvend contact op.

02.

ontvang een offerte.

Na je aanvraag en een kennismakingsgesprek, sturen we een vrijblijvende offerte op.

03.

aan de slag!

Samen gaan we aan de slag om iets moois neer te zetten.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

bekijk ook onze socials.