event recap

Heldergroen - De toekomst van de marketeer

Meer diepgang in online promotie van een evenement. Dat is wat Arieke van Liere voor ogen had voor het evenement in CIRCL, Amsterdam. Een normale registratie ofwel aftermovie van de dag – georganiseerd door reclamebureau Heldergroen en debatscentrum Pakhuis de Zwijger – in het teken van circulair ondernemen was niet voldoende toereikend. Daarom is er naast deze aftermovie een interview en een elftal video’s geproduceerd voor online videopromotie en om het evenement nogmaals te kunnen beleven. 

Arieke van Liere – zelf te zien als presentatrice – heeft hierin de pre-productie op zich genomen. Wij hebben als videoproductiebedrijf een cameraman en video editor aangeleverd. Uiteraard hebben wij in het hele proces nauw contact onderhouden met Arieke van Liere en eerder genoemde opdrachtgevers om tot het gewenste resultaat te komen.

Dit is een goed voorbeeld van flexibiliteit van een jong bedrijf. Er is voor het geheel slechts één cameraman op pad geweest om alle content te schieten. Zo is er met een kleiner budget veel uit de dag gehaald.

Jaar:

2019

Uitgevoerd door:

Zain Al Rawi & Koen Dijkstra

Opdrachtgever: