stuur ons een bericht.

of laat ons terugbellen.

je kan ook ons bellen op: +31 15 455 02 06

bekijk ook onze socials.

stuur ons een bericht.

of laat ons terugbellen.

bekijk ook onze socials.

bedrijfsvideo.

cameraman inhuren.

Transformeer jouw verhaal in een succes.

In videoproductie is vakmanschap essentieel voor een onvergetelijk verhaal. Bij creativebros. combineren onze ervaren cameramannen technische expertise met creativiteit, om jouw visie werkelijkheid te maken.

Gemiddeld 4,9 sterren

Rating op Google

prijsindicatie?

ontvang direct en gratis!

Anne Dijkstra

Head of production

"Voor elke klus een passend persoon.

Ik weet precies wie je nodig hebt."

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

of bel ons: +31 15 455 02 06

bekijk ook onze socials.

Waarom een Professionele Cameraman Inhuren?

Hoe een professionele cameraman jouw project naar een nieuw niveau kan tillen.

Elk project heeft een uniek verhaal te vertellen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw verhaal opvalt en blijft hangen? De sleutel ligt bij het kiezen van de juiste professionele cameraman. Ontdek hoe deze keuze het verschil kan maken.

de expert aan jouw zijde.

Een professionele cameraman brengt een wereld aan ervaring en een frisse blik die jouw visuele verhaal kan transformeren. Het is de creativiteit, de technische kennis, en het oog voor detail dat jouw project onderscheidt van de rest.

vind de perfecte match.

Jouw project verdient iemand die jouw visie niet alleen begrijpt maar ook naar een hoger niveau tilt. De juiste cameraman vinden is essentieel. Hun unieke perspectief en vaardigheden brengen jouw ideeën tot leven op manieren die je je niet eens kon voorstellen.

laat het ons vertellen met video.

Waarom communiceren in tekst, als we het duidelijker kunnen maken in video.

reviews.

deze merken kozen al voor ons en gaven hun mening.
Melanie LamielMelanie Lamiel
19:44 25 Apr 23
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad! De communicatie was van begin tot eind duidelijk, vlot en... aangenaam. Voor mijn kledingmerk had ik een fotoshoot met creativebros en mede door hun creativiteit zijn de foto's ontzettend mooi geworden en ook super snel na de shoot bij mij aangeleverd. Erg fijne samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar.lees verder
Mauro HalveMauro Halve
14:24 30 Jan 23
Professioneel bedrijf dat uitblinkt in een veelzijdigheid van creativiteit. Fijn geholpen met een... bedrijfsvideo en content door deze meedenken en kundige vakmensenlees verder
Wouter SchreuderWouter Schreuder
19:04 26 Jan 23
fantastische content en aardige mensen!
Juliette BeukersJuliette Beukers
15:13 24 Jan 23
Ik heb meerdere keren met ze samengewerkt en dat heeft een reden: schakelen snel, komen met goede... ideeën en ze zijn goed in hun werk. Daarnaast ook gezellig!lees verder
Maarten ZwetslootMaarten Zwetsloot
15:08 24 Jan 23
Snel flexibel en super resultaat. Veel contentmakers begrijpen niet helemaal wat ik bedoel maar bij... Koen en Anne is het altijd spot on!lees verder
js_loader

portfolio.

laat ons werk spreken.

bedrijfsvideo laten maken_v2

Solarite campagne

bedrijfsvideo laten maken_v2

North Sea Jazz – Nationale Nederlanden

bedrijfsvideo laten maken_v2

538 – Summer Of Love

bedrijfsvideo laten maken_v2

NVMO 50 jarig jubileum docu

bedrijfsvideo laten maken_v2

MYMARINI – ’23 collecties

bedrijfsvideo laten maken_v2

Chahile Travel

werken met de bros.

01.

neem contact op.

Ons beter leren kennen? Neem vrijblijvend contact op.

02.

ontvang een offerte.

Na je aanvraag en een kennismakingsgesprek, sturen we een vrijblijvende offerte op.

03.

aan de slag!

Samen gaan we aan de slag om iets moois neer te zetten.

veelgestelde vragen.

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een video die met zakelijke doeleinden wordt geproduceerd. Vaak gaat het om een video die bedrijven gebruiken om zichzelf of een van de producten of diensten te introduceren. Hier houdt het echter niet op, een bedrijfsvideo kan namelijk ook voor hele andere doeleinden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het aantrekken van nieuw personeel, een testimonial van een klant of een aftermovie van een zakelijk event.

Waarom zou je een bedrijfsvideo laten maken?

Als wij kijken naar de klanten die door ons een bedrijfsvideo hebben laten maken, liepen de redenen hiervoor behoorlijk uiteen. Het ene bedrijf laat graag zien aan wat voor mooie projecten zij in het afgelopen kwartaal hebben gewerkt, het andere bedrijf was juist op zoek naar nieuw personeel voor het kwartaal daarop. Wij krijgen ook steeds vaker opdrachten voor bedrijfsvideo's die zullen dienen als intern communicatiemiddel, bijvoorbeeld als presentatie van een nieuwe huisstijl of een fusie met een ander bedrijf. Zoals je ziet is een bedrijfsvideo een veel verschillende situaties de perfecte manier om een bepaalde boodschap over te brengen. Benieuwd naar wat voorbeelden om inspiratie op te doen? Bekijk hier ons portfolio.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

bekijk ook onze socials.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

bekijk ook onze socials.

Hoe lang moet een bedrijfsvideo zijn?

Meer dan 60% van de bedrijfsvideo's die wij maken, zijn korter dan 3 minuten. De ideale lengte is natuurlijk wel erg afhankelijk van het doel achter de video. Sommige boodschappen kan je niet kwijt in 3 minuten. Wel zijn wij altijd voorstander van het “kort maar krachtig” principe, je wilt natuurlijk altijd voorkomen dat de doelgroep op de helft van de video al afhaakt. Wij denken daarom altijd al vanaf het begin mee met de content van de video zodat deze over de gehele lengte interessant voor de doelgroep blijft. Heb je twijfels over de lengte van jouw huidige bedrijfsvideo of wil je vrijblijvend advies hierover? Wij helpen je graag verder dus neem gerust contact met ons op.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

of bel ons: +31 15 455 02 06

bekijk ook onze socials.

stuur ons een bericht.

of laat ons je bellen.

bekijk ook onze socials.

Wat kost een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo laten maken, maar dan betaalbaar. Als jong en flexibel videoproductiebedrijf is dit één van de voordelen waar onze klanten écht iets aan hebben. Onze prijzen blijven betaalbaar doordat wij alle professionele apparatuur en software zelf in huis hebben. Voor alle bedrijfsvideo's streven wij uiteraard naar de beste kwaliteit maar denken wel mee in jouw budget en wensen. Wij voelen we ons namelijk verantwoordelijk om binnen een budget het beste product te leveren wat jou verder helpt. De kosten van een bedrijfsvideo zijn over het algemeen afhankelijk van aspecten als de complexiteit van het script, de locatie, de benodigde apparatuur, extern personeel zoals acteurs en de eventuele interesse in custom animaties, sounddesign, voice-over of marketing. Ben je benieuwd naar de kosten van een bedrijfsvideo voor jouw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel met één van ons voor persoonlijk advies.

Hoe lang duurt de productie van een bedrijfsvideo?

De kosten om een professionele cameraman in te huren bij creativebros. hangen af van de gekozen diensten en pakketten. Wij bieden verschillende diensten en pakketten aan om aan uw wensen en budget te voldoen. U kunt kiezen uit een basispakket, een standaardpakket of een premium pakket. Elk pakket omvat een aantal uren opname, een aantal cameramannen, een aantal video’s en een aantal extra’s. U kunt ook uw eigen pakket samenstellen door extra diensten toe te voegen, zoals drone-opnames, live-streaming of animaties. U kunt op onze website een offerte aanvragen door het formulier in te vullen met uw gegevens en wensen. Wij zullen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte sturen met een duidelijke specificatie van de kosten.

Waar moet ik zelf voor zorgen als ik een bedrijfsvideo wil laten maken?

In de meeste gevallen nemen wij het gehele project op ons, waardoor je er als bedrijf geen omkijken meer naar hebt. Uiteraard plannen we altijd een aantal feedbackmomenten in om te zorgen dat ons werk ten alle tijden aan jouw wensen blijft voldoen. Wel is het handig als wij van te voren worden voorzien van belangrijke documenten zoals het logo, de lettertypes en kleurcodes van jouw bedrijf. Vaak is dit vastgesteld in een brand guide of huisstijl van een bedrijf. Deze documenten ontvangen wij vraag via WeTransfer.

Waarom een bedrijfsvideo laten maken door creativebros?

  • 10+ Jaar ervaring met kleine, lokale bedrijven en grote multinationals
  • Uitgebreid portfolio voor inspiratie
  • Gratis adviesgesprek met ons team
  • Verder dan film, wij bieden ook animatie, sounddesign, voice-overs en marketing
  • Betaalbare tarieven dankzij in-house apparatuur en eigen filmstudio